USLOVI KUPOVINE

Priložene cene su informativnog karaktera i Arabika doo zadržava pravo promene cena, pod uslovima predviđenim važećim zakonima. Svaki artikal ima cenu izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.

Kupac je svaka osoba koja se registrovala i preko našeg web portal poručila određeni proizvod, prihvatajući sa tim predviđene uslove kupovine.

Kupac poručuje proizvode preko web portala www.besplatnadostava.rs, koji mu se isporučuju na kućnu adresu.

Ukoliko neki artikal koji je poručen trenutno nije na stanju ili ga nema u traženoj količini, telefonskim pozivom će se izvršiti dogovor sa kupcem oko isporuke zamenskog artikla ili dostupne količine.

Minimalna vrednost porudžbine je 500 dinara uz besplatnu dostavu na željenu adresu.

Prodaja proizvoda se obavlja u trenutku isporuke i preuzimanja proizvoda od strane kupca.

Nakon što poruči proizvode preko web portala kupac na svoju e-mail adresu dobija porudžbenicu na kojoj će stajati orijentaciona cena. Orijentaciona cena prikazuje cenu artikala u trenutku porudžbine i može se razlikovati od one u trenutku isporuke odnosno prodaje. Kupac ima pravo da ako mu ne odgovara cena određenog proizvoda, isti vrati dostavljaču, a taj proizvod mu neće biti naplaćen.

Arabika d.o.o. ne može garantovati da će isporučiti svaki proizvod poručen preko web portala www.besplatnadostava.rs

Arabika d.o.o. ima diskreciono pravo da ograniči količine pojedinih akcijskih proizvoda koje može kupiti jedan potrošač, u cilju sprečavanja eventualnih zloupotreba i omogućavanja širem krugu potrošača da dođu do željenog proizvoda. 

Cene na portalu www.besplatnadostava.rs su izražene u dinarima (RSD) sa uračunatim porezom na dodatu vrednost (PDV). Cena koju kupac dobije na fiskalnom računu je obavezujuća kako za prodavca tako i za kupca.

Arabika d.o.o. sa velikim procentom predviđanja formira svoju ponudu, ali zbog nepredviđenih okolnosti zadržava pravo da promeni cene u bilo kom momentu koji ne narušava legalitet i legitimitet poslovanja u skladu sa zakonskim propisima.

Ukoliko proizvodi dostavljeni potrošaču nisu zadovoljavajućeg kvaliteta, potrošač ima pravo da proizvode vrati i da mu se sredstva refundiraju.

Nekada nije moguće isporučiti tačnu količinu proizvoda na merenje, ali će se osoblje Arabike doo tima truditi da količina bude što približnija poručenoj.

Cene artikala na akciji važe za vreme isporuke a ne za vreme porudžbine. Ako se proizvod poruči poslednjeg dana trajanje akcije, a dan dostave je sutradan, potrošaču će biti naplaćena redovna cena proizvoda.

USLOVI ISPORUKE

Vreme isporučivanja

Termin za isporuku naručene i dogovorene robe kupcu je najkraći mogući, ali zavisi od raspoloživih vozila za dostavu.

Teritorijalna pokrivenost

Robu kupljenu preko portala www.besplatnadostava.rs isporučujemo na užoj teritoriji Grada Kruševca.

Ukoliko prvi put kupujete preko portala www.besplatnadostava.rs, pre naručivanja potrebno je da se registrujete klikom na REGISTRACIJA.

Prilikom svake naredne kupovine klikom na dugme PRIJAVITE SE automatski ulazite na portal www.besplatnadostava.rs.

Načini plaćanja:

Fizička lica:

- gotovim novcem

Pravna lica:

- gotovim novcem
- žiralnom uplatom


Product successfully added to the product comparison!